Wat kost een trimbehandeling van uw kat?

Ik rij vanuit De Heen (Steenbergen NB), mijn werkgebied is circa 60 km vanuit De Heen 4655. Ik reken een vergoeding van €0,30 per km.

Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht.

Betalingen gaan via een betaal verzoek of contant, ik heb geen pin automaat.


Advies afspraak €42,50
Als blijkt dat de kat geen klitten heeft ik binnen 30 minuten klaar ben en vooral veel advies mee geef. Hierbij word wel altijd de basis gedaan: kammen, nagels knippen indien nodig, controle gebit, ogen en oren.

Vachtbehandeling €60,50
Volledige vachtcontrole, verwijderen  van klitten en kleine viltplekken, advies over vachtonderhoud, nagels knippen indien nodig, controle gebit, ogen en oren.
Elke volgende kat tijdens dezelfde afspraak (alleen katten uit het zelfde huishouden zijn toegestaan) €52,50

Sanitaire trim €40,-
De achterkant van de kat uitkammen en scheren. Geen verdere vachtverzorging. Met de sanitary trim zorg je ervoor dat de korrels van de kattenbak niet meer in de haren blijven hangen.

Nagels knippen €10,-
Knippen van de nagels zonder een verdere vachtbehandeling.

Niet te behandelen kat €27,50
Er word geen volledige trimbehandeling gerekend als de kat niet handelbaar is door bijvoorbeeld stress, agressie of pijn en ik binnen 15 minuten moet stoppen. Maar ook als de kat niet te vinden is of niet gevangen kan worden. Voor de ingeplande tijd, advies en schoonmaken van de spullen. 

 

 

Toeslagen

Zware vervilting of extreem achterstallig onderhoud + €18,50

Is er een 2e behandeling nodig reken ik €15,- per 15 minuten voor de nieuweafspraak. De eerste €15,- word bij de eerste behandeling afgerekend.